FÉSZEK

7 pénzvonzó tárgy a lakásban - Ne hagyd figyelmen kívül!

A Feng Shui – szó szerinti jelentése: szél és víz – ősi kínai életbölcselet, amely egyebek között a minket körülvevő tárgyak kiválasztásával és elhelyezésével is segít megteremteni a harmóniát. Elvei szerint, a megfelelő tárgyak hasznosítják és erősítik a csít, az életerőt körülöttünk. Néhány tárggyal azonban a gazdagságod érdekében is sokat tehetsz.

Minden lakásban van egy úgynevezett gazdagság zóna, egy pénzsarok, amely a megfelelő tárgyak segítségével erősíti az energiákat, ezáltal azt is elősegíti, hogy több pénzt vonzhass magadhoz. Ez a zóna a bejárattól legtávolabb eső sarok. Lássuk, milyen tárgyakat érdemes ide elhelyezni annak érdekében, hogy egy kis többlet-bevételre tegyünk szert.

 

4. Feng Shui érmék


Más néven I Ching érmének nevezik ezeket az ősi kínai érméket, melyek igencsak hatásosak a jólét bevonzásához. A kör és a négyzet alakú kínai érmék együttes jelentése: ég és föld. Köss össze három érmét egy piros szalaggal vagy fonallal és tedd őket a bejárati ajtó elé, jelezve, hogy a pénz már bent van a házban. De hordhatsz egyet a pénztárcádban is, azt jelképezve, hogy mindig van nálad annyi pénz, amennyi szükséges.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL