FÉSZEK

8 dolog a hálószobában, ami beteggé tehet – Nem is gondolnál ezekre az ártatlan dolgokra!

Fáradtabban ébredsz reggel, mint amikor este lefeküdtél? A fejfájás, orrfolyás és a torokfájás a reggeli rutinod részét képezik? Nehezen emlékszel vissza, mikor aludtál utoljára egy jót, vagy mikor ébredtél utoljára merevség és fájdalomérzet nélkül? Ha bólogatsz, miközben ezt olvasod, valószínűleg van valami a hálószobádban, ami beteggé tesz.

.

A matrac

Életed egyharmadát a matracodon töltöd, nem csoda hát, ha tele van lehámlott bőrdarabokkal, testnedvekkel, porszemekkel, baktériumokkal és egyéb szennyeződésekkel. Rendszeresen kell tisztítanod, csakúgy, mint a hálószobád többi részét. Jót teszel magadnak, ha antiallergén lepedőt terítesz rá, hogy védd magad a legtöbb gondot okozó elemektől.


A tartásából veszítő, régi matrac több egészségügyi problémát is okozhat. Ha ébredéskor rendszeresen fáj a hátad, lefekvéskor pedig egy matracon belüli mélyedésbe gördülve alszol el, ideje elgondolkoznod azon, hogy le kellene cserélned. A legjobb, ha 5-10 évenként új matracot veszel, hogy ilyen problémák ne alakulhassanak ki.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL