Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

A legszebb ünnepi dekorációk egy helyen

Szerző:
Szabó Anna
Mi, fogyasztók már hozzászoktunk, hogy az ünnepek közeledtével mind a tervezők, mind az üzletek egyre nagyobb felhajtást okoznak a karácsonyi dekorációk piacán. A szezonálisnak mondható dömping nem csak a tervezőket, hanem minket, fogyasztókat is erőteljesen késztet arra, hogy kövessük a legújabb trendeket és minden évben valami újdonságot csempésszünk be otthonunk ünnepi dekorációjába.

2021-ben a tavalyitól merőben eltérő, igazán különleges trendek hódítanak az adventi ünnepkörben. A következőkben összegyűjtöttük a legújabb dekorációkat, amelyekkel a legújabb trendek szerint öltöztetheted ünnepi díszbe otthonod.

 

Névre szóló dekorációk

A túlfogyasztás és a rohanó világ korában mára egyre inkább felértékelődtek az egyedi és személyre szabható ajándékok. Idén nagyon nagy népszerűség övezi a névre szóló üveggömböket, amelyek a családi karácsonyfa legkülönlegesebb díszeivé válhatnak. Az egyedi dekorációkat akár mi is elkészíthetjük házilag: néhány üveggömb, egy lakkfilc és némi szépírás segítségével bármilyen, számunkra kedves üzenetet varázsolhatunk rá, legyen ez egy név, egy dátum, vagy egy szó.

 

fészek otthon otthontippek advent karácsony dekoráció
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL