Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

Bambusz padló, természetes elemek, lágy színek - A lakás trend visszatér a természetességhez

Szerző:
Szabó Anna
A tervezők szerint a 2016-os évet a természetes anyagok, az egyszerűség és a minőség uralják, mindezt úgy, hogy közben hangsúlyt kap a környezet is. Ha az idei év a költözésről vagy a felújításáról szól, akkor jó tudni, mire érdemes fókuszálni a berendezés során. Egy rosszul kiválasztott ágy vagy a nem összeillő színek az összhatást és a pihenést is tönkretehetik.

Természetesség a falakon is


A hálószoba összképét a falak színe is meghatározza. Ebben az évben a földszínű árnyalatok az uralkodóak, amelyeket egy-egy kontrasztos szín egészíthet ki. Ha a szobában tehát a bézs, a fahéj vagy a szürke szín dominál, akkor érdemes az egyik falat türkizre vagy sárgás árnyalatú színnel feldobni. A tapéta esetében ugyanakkor érdemes visszafogottabbat választani, sokkal kellemesebb hatást kelthet ugyanis otthonodban.


Ha trendkövetőek, bátran ajánljuk a természetes anyagok használatát is a falakon. A rusztikus fa és kő falburkolatoknak köszönhetően a szoba olyan lehet, mintha csak most „lépett volna ki”a katalógusból. Vigyázat! Ezeket az anyagokat azonban csak a nagyobb terekben ajánljuk.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL