Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

Így lesz kiegyensúlyozott a kapcsolatod - Segít a Feng shui

Szerző:
Szabó Anna
Minden irány, valamint az otthon középpontja is befolyással bír a kapcsolatodra. Ez azt jelenti, hogy a lakótered különböző részein történő változtatásokkal tovább árnyalhatod a párkapcsolatodat. Amikor két ember közel áll egymáshoz, szerető kapcsolatukból új csi jön létre az energiájuk keveredéséből. Így minél több időt töltesz a partnereddel, a csi annál jobban egymásba fonódik.

{KEPGALERIA}

Bensőségesség és közelség

Amikor fizikai közelség alakul ki, például együtt is alszunk, az energiamezőnk egymásba olvad, ezáltal még több jön létre ebből a közös csiből. Elméletben – noha tudattalanul – magunkba szívjuk a másik gondolatait, érzéseit. Az egyik megoldás arra, ha még közelebb szeretnéd érezni magad a kedvesedhez, hogy egy személyes tárgyát huzamosabb ideig minél közelebb tartod magadhoz, a saját energiameződben. Ez olyan tárgy legyen, amelyet a kedvesed általában a saját energiamezőjében tart (például ruhadarab, karkötő, nyaklánc vagy óra), ezáltal a tárgy feltöltődik a csijével

Öltsd magadra a párod egyik ruhadarabját, amely már feltöltődött az ő csijével, ezt a saját energiameződ részévé teheted. Ez nagyon nyugtató lehet, ha hosszabb ideig kénytelenek vagytok egymástól távol lenni. Régi hagyomány, hogy a szerelmesek ilyenkor a másik hajtincsét őrzik maguknál. Ez felgyorsíthatja egymás megismerésének a folyamatát is, és segít, hogy minél bensőségesebbnek éljétek meg a kapcsolatotokat.

A fogkeféiteket, a fésűiteket tartsátok egymás közelében, és a ruháitokat se válasszátok teljesen külön a szekrényben, hogy az energiáitok keveredhessenek. Így könnyebben hozzáférhettek a kapcsolatotok csijéhez, amikor ezeket a tárgyakat használod, így megszilárdul bennük az összetartozás érzése, és az, hogy megosszátok egymással az életeteket. Tegyetek közös élményeket ábrázoló fényképeket oda, ahol gyakran esik rá a pillantásuk. Ha megoldható helyezzétek ezeket az otthonotok délnyugati, nyugati vagy déli részébe, hogy minél több kapcsolati csit vegyenek fel.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL