Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

Így lesz kiegyensúlyozott a kapcsolatod - Segít a Feng shui

Szerző:
Szabó Anna
Minden irány, valamint az otthon középpontja is befolyással bír a kapcsolatodra. Ez azt jelenti, hogy a lakótered különböző részein történő változtatásokkal tovább árnyalhatod a párkapcsolatodat. Amikor két ember közel áll egymáshoz, szerető kapcsolatukból új csi jön létre az energiájuk keveredéséből. Így minél több időt töltesz a partnereddel, a csi annál jobban egymásba fonódik.

{KEPGALERIA}

Hozzátok ki a lehető legjobbat a kapcsolatotokból!

A már meglévő párkapcsolatot leginkább a délnyugati csi segítségével erősíthetitek. Ez a csi a nyárból őszbe hajló időszakot és a beérő szőlőt testesíti meg. Ez pedig képletesen azt jelenti, hogy már rendelkezünk valamivel, amit még jobbá szeretnénk tenni. A délnyugati csi hatására gondoskodóbbá válhattok, és érezhetitek, hogy egy családhoz tartoztok. Ezért ha fokozzátok a saját energiamezőtökben a délnyugati csit, mindketten több energiát fogtok a párkapcsolatba fektetni, és törekedtek a problémák megoldására.

Teendők:

1. Hozzatok be minél több délnyugati csit saját energiamezőtökbe azzal, hogy alvás közben délnyugat felé néz a fejtetőtök.

2. Használjátok több helyen is a sárga, a barna, a krémszín és a mattfekete színárnyalatait az otthonotokban. A sárga szín és a puha textilek fokozzák a föld csit, ezáltal erősítik a hosszú távú kapcsolat zálogát jelentő energiát.

3. A délnyugati föld csit a tűz csivel erősíthetitek, méghozzá úgy, hogy elhelyeztek egy gyertyapárt az otthonotok délnyugati felén. Ahhoz, hogy ezen a területen aktiválódjon a csi, mindennap meg kell gyújtanotok őket egy időre.

4. Találjatok ki néhány olyan közös tevékenységet, amelyek révén erősíthetitek a kapcsolatotokat, miközben üldögéltek és a délnyugati irányba néztek. Összpontosítsatok arra, amit ti magatok tehettek, ne pedig a partneredet próbáljátok változtatni. Az állandó kritikával csupán azt érjük el, hogy mindketten beássátok magatokat a védővonalak mögé. Hallgassátok meg egymást, és valóban figyeljetek arra, mit mond a másik, ne szakítsátok félbe a saját véleményetek kifejtésével.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL