Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

Mikor használj zöldet az ebédlőben?

Szerző:
Szabó Anna
Fröccsents egy kis lime-ot abba a térbe, ahol étkezel – a zöld falak, székek, vagy a kiegészítők ízlésesek lehetnek, ha jól használod őket.

 

Egyszer valaki azt mondta neked, hogy ne használj hideg színeket – zöldeket, kékeket és lilákat egy étkezőben, mert étvágycsökkentő árnyalatok. A meleg színek, mint pl. a piros, a narancssárga és a citromsárga étvágyat csinálnak, népszerűbbek ilyen téren.

De a doki is azt mondja, hogy egyél sok zöldséget, és én is arra bátorítalak, hogy légy nyitott és iktass egy kis zöld színt az ebédlőd falai közé. Nézd meg ezt a kis zöld színskálát, láthatod, hogyan lehet a zöld az otthonodban étvágycsináló árnyalat.

{KEPGALERIA}

 

 

 

A kénsav-zöld drámaian mutat ebben az étkező helyiségben.
Tetszik, ahogyan a székek támláján lévő kárpit színe felélénkül a ragyogó árnyalattól, és az egészet megalapozzák a bőséges meleg semleges árnyalatok, a világos fa padló és asztal által.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL