FÉSZEK

Új évszak új otthont hozzon - 8 varázslatos tipp a hangulatos őszi fészekért

Eljött az évnek az az időszaka, amikor sok időt töltesz majd otthon, így aktuálissá válhat a lakás felfrissítése. Néhány ötlettel egészen új köntösbe öltöztetheted otthonodat, teljesen átvarázsolva ezzel a családi fészek hangulatát.

 

Ahhoz, hogy jól érezd magad otthonodban, és meghitt családi fészket varázsolj belőle, ha már beköszöntött az ősz, nem kell megszabadulnod a bútoroktól, kiegészítőktől. Néhány találékony és okos ötlettel ugyanis egészen új köntösbe öltöztetheted otthonodat, ily módon a pénztárcádnak sem lesznek álmatlan éjszakái. A következő tanácsokat megfogadva igazán otthonos és stílusos enteriőrt varázsolhatsz magad köré, és még az őszre is felkészülhetsz.

3. Nézd át a szekrényeket


A konyhában és a fürdőszobában sem árt néha egy alapos rendrakás, főleg, ami a szekrényeket, polcokat illeti. Sok olyan élelmiszer vagy kozmetikum lapulhat meg a szekrények mélyén, amelynek lejárt a szavatossági ideje, elveszett a doboz (vagy flakkon) teteje, stb. A fűszertartókról már ne is beszéljünk… Ezektől nem árt megszabadulni és újat venni helyettük, az élelmiszereket pedig új, tiszta üvegbe tenni.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL