FÉSZEK

Új évszak új otthont hozzon - 8 varázslatos tipp a hangulatos őszi fészekért

Eljött az évnek az az időszaka, amikor sok időt töltesz majd otthon, így aktuálissá válhat a lakás felfrissítése. Néhány ötlettel egészen új köntösbe öltöztetheted otthonodat, teljesen átvarázsolva ezzel a családi fészek hangulatát.

 

Ahhoz, hogy jól érezd magad otthonodban, és meghitt családi fészket varázsolj belőle, ha már beköszöntött az ősz, nem kell megszabadulnod a bútoroktól, kiegészítőktől. Néhány találékony és okos ötlettel ugyanis egészen új köntösbe öltöztetheted otthonodat, ily módon a pénztárcádnak sem lesznek álmatlan éjszakái. A következő tanácsokat megfogadva igazán otthonos és stílusos enteriőrt varázsolhatsz magad köré, és még az őszre is felkészülhetsz.

5. Ha felújítani támad kedved…

Mielőtt nekilátnál a munkának, jól át kell gondolni mi az, amit szeretnél, mi az, amin változtatnál. Ne ugorj neki meggondolatlanul, mert fölösleges költségeket gerjeszthetsz. Évek óta húzódik a festés? Most itt a lehetőség, hogy végezz egy gyors szobafestést, akár házilag is. Válassz színt kedved szerint, de vigyázz a túl sötét árnyalatokkal – könnyen melankolikussá tehetik a helységet az egyébként is szomorúbb időjárás mellett.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL