Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FOGYÓKÚRA

Gondold újra! - 3 dolog, amit nem tehetsz, ha fogyni akarsz

Szerző:
Szabó Anna
Ahogy azt mondani szokás, minden fejben dől el. E kijelentés mögött az az elképzelés áll, hogy amit el tudunk képzelni, azt meg is tudjuk valósítani, és ha igazán rákoncentrálunk, minden erőfeszítést megteszünk az ügy érdekében, végül elérjük a célunkat. És ez igaz a fogyásra is.

 

Amíg nem döntjük el, hogy változtatni akarunk, amíg a cél elérése érdekében a kisujjunkat sem vagyunk hajlandóak megmozdítani, addig minden marad a régiben. Mert lehet, hogy azt hisszük, elhatároztunk valamit, de valójában megengedünk magunknak egy kis ezt, meg egy kis azt, és végül ott tartunk, ahol a part szakad.

{KEPGALERIA}

 

NEM MEGOLDÁS, ha kifogásokat keresünk

Kifogás mindig, mindenre van. Fáradt vagyok, mert egész nap dolgoztam, mert hazajöttem, és főznöm kellett, a gyerekeket megetetni, ellenőrizni a leckéjüket, ágyba dugni őket. Ma nem edzettem, mert szülinapom volt, tegnap meg azért, mert készültem rá. Megettem azt a tábla csokit, de nem számít, mert utána futottam öt kilométert. Kifogások teljes repertoárját tudnám felsorolni, de nem fogom, mert szerintem ti is pontosan tudjátok, miről beszélek. Ha igazán akarjátok, sikerülni fog. Minden más csupán mellébeszélés.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL