Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FOGYÓKÚRA

Gondold újra! - 3 dolog, amit nem tehetsz, ha fogyni akarsz

Szerző:
Szabó Anna
Ahogy azt mondani szokás, minden fejben dől el. E kijelentés mögött az az elképzelés áll, hogy amit el tudunk képzelni, azt meg is tudjuk valósítani, és ha igazán rákoncentrálunk, minden erőfeszítést megteszünk az ügy érdekében, végül elérjük a célunkat. És ez igaz a fogyásra is.

 

Amíg nem döntjük el, hogy változtatni akarunk, amíg a cél elérése érdekében a kisujjunkat sem vagyunk hajlandóak megmozdítani, addig minden marad a régiben. Mert lehet, hogy azt hisszük, elhatároztunk valamit, de valójában megengedünk magunknak egy kis ezt, meg egy kis azt, és végül ott tartunk, ahol a part szakad.

{KEPGALERIA}

 

NEM MEGOLDÁS feladni

Ha nem sikerül az egyik úton elérnünk a célunkhoz, meg kell próbálnunk egy másik útra kanyarodni. A sikeres embereknek sem hullott az ölükbe minden. Megtanulták újra- és újragondolni, elölről kezdeni, ha valami nem sikerült. Tudd, hogy te is megteheted ezt, hogy ha valamit szeretnél, és tényleg szeretnél, akkor azt el fogod érni. Talán nem az első próbálkozásra, nem is a másodikra, de végül odaérsz, a tiéd lesz, és büszke lehetsz magadra. Legyen szó akár pár (vagy több) kiló leadásáról, akár bármi másról az életedben. Harcolj, és érd el, amire vágysz.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL