Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

10 hiba, amit a vacsora készítésénél elkövetsz

Szerző:
Szabó Anna
Vacsorafőzés közben sokszor Jamie Olivernek érezzük magunkat, pedig néha pont a nagy sürgés-forgás közepette feledkezünk meg néhány alapvető dologról, ami igazán kulináris élménnyé tenné az étkezést. Íme, egy lista a leggyakoribb hibákról. amiket elkövethetsz a konyhában.

.

6. Nem a megfelelő sót használod

Az sem mindegy, milyen sót használsz az egyes ételekhez, a különböző sók ugyanis eltérő ízvilágot tudnak kölcsönözni az egyes fogásoknak. A jódozott só például fémes ízt ad, ami evés közben igencsak kellemetlen.

gasztro gasztronómia konyhafortélyok vacsora vacsorafőzés
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL