Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

10 hiba, amit a vacsora készítésénél elkövetsz

Szerző:
Szabó Anna
Vacsorafőzés közben sokszor Jamie Olivernek érezzük magunkat, pedig néha pont a nagy sürgés-forgás közepette feledkezünk meg néhány alapvető dologról, ami igazán kulináris élménnyé tenné az étkezést. Íme, egy lista a leggyakoribb hibákról. amiket elkövethetsz a konyhában.

.

10. Olyan húst sütsz, ami nem szobahőmérsékletű

Hagyd, hogy a hűtőből kivett hús kissé felengedjen, mert ezáltal könnyebb lesz vele dolgozni. Legjobb, ha 30 perccel felhasználás előtt veszed ki a hűtőből. 

gasztro gasztronómia konyhafortélyok vacsora vacsorafőzés
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL