Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

10 konyhai titok és trükk, ami örömmé varázsolja a főzést!

Szerző:
Szabó Anna
Ki ne szeretné az ételeket gyorsan és könnyedén elkészíteni, ugyanakkor ízletes falatokat varázsolni az asztalra? Most mutatunk néhány rendkívül hasznos trükköt azért, hogy kellemesebbé váljon a főzés!

 


 

 

Reszeld le a fagyasztott vajat


Ha szereted a pirítóst, akkor próbáld meg előzetesen lefagyasztani a vajat, majd lereszelni, így sokkal könnyebben el lehet oszlatni a kenyéren. De akkor is jó ötlet lereszelni, ha sütésnél habosra akarod keverni a cukorral. Sokkal könnyebb dolgozni vele.

gasztronómia gasztro konyhafortélyok
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL