Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

10 konyhai titok és trükk, ami örömmé varázsolja a főzést!

Szerző:
Szabó Anna
Ki ne szeretné az ételeket gyorsan és könnyedén elkészíteni, ugyanakkor ízletes falatokat varázsolni az asztalra? Most mutatunk néhány rendkívül hasznos trükköt azért, hogy kellemesebbé váljon a főzés!

 


 

 

Friss gyümölcslé közvetlenül mandarinból


Ha friss gyümölcslét szeretnél inni, de nincs kéznél, próbáld ki ezt a trükköt. Vágd le egy műanyag palack nyakát, majd vágj a mandarinba egy kisebb lyukat, ami illeszkedik a levágott palack nyakához. Ezután csavard bele a mandarinba, szorítsd meg jól, és máris töltheted a friss narancslét a pohárba.

gasztronómia gasztro konyhafortélyok
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL