Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

10 konyhai trükk, amivel rengeteg időt, energiát spórolhatsz meg

Szerző:
Szabó Anna
A családi összejövetelek nem mindig kellemesek, ha te vagy a szakács, de általában a hétköznapokon is jobb túllenni a sütésen-főzésen minél hamarabb! Ezért összegyűjtöttünk néhány egyszerű konyhai trükköt, ami sokkal lazábbá teszi a konyhában való készülődést számodra a mindennapokban, és vendégváráskor is.

Nedvesítsd meg a szárnyas húsokat


A csirkét és a pulykát sokan helytelenül főzik, sütik Mielőtt a csirkét beteszed a sütőbe, locsold meg bőségesen olajjal és szórd meg fűszerekkel, majd terítsd el egyenletesen rajta. Az idő felénél fordítsd meg a húst – így mindenhol éri az olajos, fűszeres lé, ezáltal valóban ízletes ételt tálalhatsz.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL