Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

10 konyhai trükk, amivel rengeteg időt, energiát spórolhatsz meg

Szerző:
Szabó Anna
A családi összejövetelek nem mindig kellemesek, ha te vagy a szakács, de általában a hétköznapokon is jobb túllenni a sütésen-főzésen minél hamarabb! Ezért összegyűjtöttünk néhány egyszerű konyhai trükköt, ami sokkal lazábbá teszi a konyhában való készülődést számodra a mindennapokban, és vendégváráskor is.

A tök magja


Ha az szeretitek a tököt, akkor még a magját sem kell kidobni, ugyanis isteni finom salátát készíthetsz belőle. Először távolítsd el a magokat, majd helyezd őket egy olajjal és fűszerekkel teli sütőbe, és süsd az egészet 30 percig. Miután kihűlt, a mag kettényílik, és a belsejét fogyaszthatod.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL