Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

12 gyakori hiba a konyhában, ami a legjobb receptet is tönkreteheti

Szerző:
Szabó Anna
Éppen valami finomságot főzöl, és szigorúan követed a receptben leírt arányokat… ám a végeredmény olyan messze van a várakozásaidtól, mint Makó Jeruzsálemtől. Ismerős?  Mi ilyenkor a teendő? Összegyűjtöttük a leggyakoribb hibákat, amiket elkövethetsz a főzés során, és tönkretehetik a kedvenc ételed ízét.

 

 


 

 

Minden terméket a hűtőben tárolsz


Ez nem túl jó ötlet. A paradicsom, a hagyma, a fokhagyma, a burgonya, a cukkini, a padlizsán, és a különböző trópusi gyümölcsök, mint a kivi, vagy a mangó, kifejezetten jobb ízűek, ha melegen vannak tartva. Ha ezeket hűtőben tárolod, hamar elvesztik az ízüket és gyorsan megromlanak.

konyhafortélyok konyha
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL