Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

12 gyakori hiba a konyhában, ami a legjobb receptet is tönkreteheti

Szerző:
Szabó Anna
Éppen valami finomságot főzöl, és szigorúan követed a receptben leírt arányokat… ám a végeredmény olyan messze van a várakozásaidtól, mint Makó Jeruzsálemtől. Ismerős?  Mi ilyenkor a teendő? Összegyűjtöttük a leggyakoribb hibákat, amiket elkövethetsz a főzés során, és tönkretehetik a kedvenc ételed ízét.

 

 


 

 

Folyamatosan „bolygatod” a húst a serpenyőben


Egyáltalán nem szükséges túl sokszor tologatni a húst a serpenyőben. Lehet, hogy túl száraz hús lesz a végeredmény, vagy éppen egy fűszerek nélküli hal. Csak hagyd a készülő remekművet a serpenyőben, és ne bolygasd túl sokat – ez az egyik aranyszabálya a profi szakácsoknak.

konyhafortélyok konyha
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL