Szabó Anna
.
Hozzávalók
- 500 g karfiol
- 2 tojás
- 1 csokor petrezselyem
- só és bors ízlés szerint
Elkészítés
Szedd rózsáira a karfiolt, majd egy mixer segítségével zúzd őket apróra. Egy hőálló tálban tedd a mikróba 2 percre, majd vedd ki, keverj egyet rajta, és tedd vissza további 2 percre. Hagy egy kicsit hűlni, majd nyomd át egy szitán, hogy az megszabadulj a benne lévő víztől. Add hozzá a tojást, a sót és a borsot, keverd össze alaposan, majd fűszerezd a kedvenc fűszernövényeiddel. Melegítsd elő a sütőt 190 fokra, a tésztát tedd rá egy sütőpapírra. Süsd 10 percig, majd fordítsd meg, és a másik felét süsd további 5-7 percig. Hagyd egy kicsit hűlni, majd forró serpenyőbe téve, villával lenyomkodva süsd pirosra. Tejföllel tálald.
OLVASS TOVÁBB!
A kolbász lelke: mindent a bélről
A kolbászkészítés egyik legnélkülözhetetlenebb eleme a megfelelő bél kiválasztása. Legyen szó házi vagy ipari gyártásról, ez az a...
GASZTRO3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK