.
Hozzávalók
- 200 ml zsírszegény tejszín
- 200 g kókuszreszelék
- 300 g tejcsokoládé
- 85 g cukor vagy édesítő
- 50 g vaj
- 2 evőkanál olívaolaj
Elkészítés
Olvaszd fel a vajat alacsony lángon, majd add hozzá a cukrot és a tejszínt (ne hagyd felforrni). Keverd bele a kókuszreszeléket, és alaposan elegyítsd össze az egészet. Öntsd a keveréket egy sütőpapírral kibélelt tepsibe, és tedd a mélyhűtőbe egy órára. Mikor megszilárdul, vágd fel rúdformára, és tedd a hűtőbe egy éjszakára. Másnap készíts csokoládé bevonatot: lobogó vízfürdő felett olvaszd fel a csokoládét, add hozzá az olajat. Mártsd bele egyenként a kókusz rudakat, majd hagyd állni, hogy megdermedjen rajta a csokoládé.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK