{KEPGALERIA}
Hozzávalók
- 2-4 szem burgonya
- 25 dkg koktél paradicsom
- 1 teáskanál olívaolaj
- só és bors ízlés szerint
- 1 csomag ricotta (vagy bármely más krémsajt)
Elkészítés
1. Melegítsd elő a sütőt 200 fokra. A burgonyákat kend meg olívaolajjal, tedd őket egy tepsibe és süsd kb. 1 órát.
2. A paradicsomokat vágd félbe, és fektesd őket egy fóliázott tepsibe vagy serpenyőbe. Locsold meg egy kis olíva olajjal, és szórd meg sóval, borssal ízlés szerint.
3. Ha a burgonya megsült, helyezd a paradicsomokat a sütőbe, és süsd kb. 15 percig.
4. Közben vagdald be a burgonyákat (akár egyenesen, akár kereszt irányba). Pakold rá a ricottát, és a sült paradicsomokat, szórd meg frissen vágott fűszernövényekkel és tálald!
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK