{KEPGALERIA}
Hozzávalók
- 2-4 szem burgonya
- 25 dkg koktél paradicsom
- 1 teáskanál olívaolaj
- só és bors ízlés szerint
- 1 csomag ricotta (vagy bármely más krémsajt)
Elkészítés
1. Melegítsd elő a sütőt 200 fokra. A burgonyákat kend meg olívaolajjal, tedd őket egy tepsibe és süsd kb. 1 órát.
2. A paradicsomokat vágd félbe, és fektesd őket egy fóliázott tepsibe vagy serpenyőbe. Locsold meg egy kis olíva olajjal, és szórd meg sóval, borssal ízlés szerint.
3. Ha a burgonya megsült, helyezd a paradicsomokat a sütőbe, és süsd kb. 15 percig.
4. Közben vagdald be a burgonyákat (akár egyenesen, akár kereszt irányba). Pakold rá a ricottát, és a sült paradicsomokat, szórd meg frissen vágott fűszernövényekkel és tálald!
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK