Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

5 ínycsiklandó és érdekes burgonyaétel, mely pillanatok alatt elkészül

Szerző:
Szabó Anna
Szeretnél valami isteni finom vacsorát készíteni, anélkül, hogy órákat töltenél a konyhában? Akkor a legjobb döntés a burgonya! Sokan csak a főtt vagy sült változatot ismerik, amikor egy kis vajjal, fűszerrel megbolondítják, mi azonban utána jártunk, hogyan lehet elkészíteni úgy, hogy valóban mind a 10 ujjadat megnyald utána.

 

{KEPGALERIA}

 

3. Gombával és sonkával töltött burgonya

Hozzávalók

- 8 szem burgonya
- 10 dkg friss gomba
- 10 dkg sonka
- apróra vágott zöldfűszerek
- 1 főtt tojás
- ömlesztett sajt

Elkészítés

1. A burgonyát mosd meg, és addig süsd, amíg a héja le nem válik. Ha megsült, vágd félbe, és egy kanállal távolítsd el a belsejét.
2. A gombát és a sonkát pirítsd meg egy kis hagymás olajon, majd add hozzá a burgonya belsejéből kivájt pépet.
3. Sózd, borsozd, add hozzá az apróra vágott fűszernövényeket és a villával összetört főtt tojást.
4. Tegyél a töltelékből minden egyes fél burgonyára, szórd meg sajttal, csepegtesd meg egy kis olajjal, és előmelegített sütőben süsd őket aranybarnára.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL