{KEPGALERIA}
Hozzávalók
- 8 szem burgonya
- 10 dkg friss gomba
- 10 dkg sonka
- apróra vágott zöldfűszerek
- 1 főtt tojás
- ömlesztett sajt
Elkészítés
1. A burgonyát mosd meg, és addig süsd, amíg a héja le nem válik. Ha megsült, vágd félbe, és egy kanállal távolítsd el a belsejét.
2. A gombát és a sonkát pirítsd meg egy kis hagymás olajon, majd add hozzá a burgonya belsejéből kivájt pépet.
3. Sózd, borsozd, add hozzá az apróra vágott fűszernövényeket és a villával összetört főtt tojást.
4. Tegyél a töltelékből minden egyes fél burgonyára, szórd meg sajttal, csepegtesd meg egy kis olajjal, és előmelegített sütőben süsd őket aranybarnára.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK