{KEPGALERIA}
Hozzávalók
- 8 szem burgonya
- 10 dkg friss gomba
- 10 dkg sonka
- apróra vágott zöldfűszerek
- 1 főtt tojás
- ömlesztett sajt
Elkészítés
1. A burgonyát mosd meg, és addig süsd, amíg a héja le nem válik. Ha megsült, vágd félbe, és egy kanállal távolítsd el a belsejét.
2. A gombát és a sonkát pirítsd meg egy kis hagymás olajon, majd add hozzá a burgonya belsejéből kivájt pépet.
3. Sózd, borsozd, add hozzá az apróra vágott fűszernövényeket és a villával összetört főtt tojást.
4. Tegyél a töltelékből minden egyes fél burgonyára, szórd meg sajttal, csepegtesd meg egy kis olajjal, és előmelegített sütőben süsd őket aranybarnára.
OLVASS TOVÁBB!
Már az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
Visszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK