{KEPGALERIA}
Hozzávalók
- 4 szem burgonya
- 40 dkg fehér bab
- 3/4 pohár víz
- ízlés szerint sajt
- 1/2 teáskanál só
- 1 brokkoli
- 4 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál olívaolaj
- pirospaprika
Elkészítés
1. Melegítsd elő a sütőt 200 fokra. A burgonyákat egyenletesen szurkáld meg egy villával, helyezd be a sütőbe, és süsd kb. 45-50 percig.
2. Közben a brokkoli daráld le, és adj hozzá 1 gerezd fokhagymát. Egy serpenyőben hevíts fel 1 evőkanál olívaolajat, pirítsd meg rajta a maradék fokhagymát; adj hozzá egy csipet pirospaprikát és a brokkolit. Párold 5-7 percig.
3. Nyisd ki a babkonzervet, a levét folyasd ki, majd a babot keverd össze 3/4 pohár tiszta vízzel, ízlés szerint sajttal és 1/2 teáskanál sóval. Ízlés szerint adhatsz még hozzá más fűszereket is.
4. Amikor a burgonya megsült, óvatosan távolítsd el a belsejét, és a helyére pakold a babos keveréket. A tetejére tegyél egy kanál brokkolit, és fedd le reszelt sajttal. Tedd vissza a sütőbe néhány percre, hogy a sajt megolvadjon rajta. Melegen tálald!
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK