Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

5 mennyei és forró kakaócsoda - Ilyet még biztosan nem ittál!

Szerző:
Szabó Anna
A tél az az időszak, amikor gyakran megkívánunk valami édesen forró ízt, hogy melegben, biztonságban érezzük magunkat. Erre a kakaó tökéletes választás, ugyanis könnyen és gyorsan elkészíthető, az ízvilágáról már ne is beszéljünk. Íme, 5 isteni finom, de könnyen elkészíthető kakaócsoda, hideg délutánokra.

.

 

Banános kakaó

Hozzávalók

- 1 banán
- 200 ml tej
- Vanília
- 2 teáskanál kakaópor
- 1 teáskanál cukor

Elkészítés

Forrald fel a tej felét, add hozzá a kakaót és a cukrot, majd húzd félre a tűzről. A maradék tejjel keverd össze a banánt, öntsd a keveréket a kakaóhoz, add hozzá a vaníliát, és még forrón öntsd csészébe.

gasztro gasztronómia kakaó forrócsoki kávé édesség konyhafortélyok
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL