Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

5 mennyei kávés desszert, a kávé szerelmeseinek

Szerző:
Szabó Anna
A kávé nem csak egy aromás ital, amely segít felébredni, de remek összetevője számos isteni desszertnek, ugyanis egy új ízt ad a megszokott ételeknek. Mutatunk 5 mennyei finom, könnyen elkészíthető desszertet, mely után mind az 5 ujjadat megnyalod.

.

Kávé parfé

Hozzávalók

- 300 g ricotta sajt
- 4 evőkanál cukor
- 2 evőkanál nagyon finomra őrölt kávé

Elkészítés

Keverd össze a cukrot, ricotta sajtot, és kávét. Addig keverd, amíg a cukor teljesen fel nem oldódik. Öntsd a keveréket formákba, majd helyezd a hűtőbe 1-1,5 órára. A desszert tetejét díszítsd reszelt csokoládéval.

konyhafortélyok konyha gasztronómia gasztro kávé desszert édesség recept
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL