Hozzávalók
- 50 g krémsajt
- 2 evőkanál tejföl
- 1 tojás
- 1/2 teáskanál citromlé
- 1/4 teáskanál vanília
- 2 evőkanál cukor
- Bogyós gyümölcsök a díszítéshez
Elkészítés
Keverd alaposan össze a hozzávalókat, majd öntsd a tésztát egy olajjal kiöblített bögrébe. Tedd a mikróba (magas hőmérsékletre) kb. 1-2 percre, és minden fél percben keverd meg egy kicsit. Hagyd kihűlni, majd díszítsd a tetejét tejszínhabbal, darált dióval, bogyós gyümölcsökkel.
OLVASS TOVÁBB!
Szuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
Már az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK