Hozzávalók
- Olaj a sütéshez
- 1 csokor petrezselyem
- 2 tojásfehérje
- csipetnyi só
- 1 evőkanál liszt vagy zsemlemorzsa
- 100 g sajt
Elkészítés
Reszeld le a sajtot, a tojások fehérjét pedig verd fel keményre egy kis sóval. Add hozzá a reszelt sajtot, finoman keverd össze, majd sóval, borssal ízesíts utána, ha szükséges. Formálj kisebb méretű golyókat, forgasd lisztbe, vagy zsemlemorzsába, és felhevített olajon pirítsd meg egyenletesen. Egyszerre maximum 3 golyót süss! Ha szép aranybarnára sült, tedd őket egy papírtörlőre, hogy le az olaj le tudjon csöpögni, majd apróra vágott petrezselyemmel, tetszés szerinti körettel tálald.
OLVASS TOVÁBB!
Szuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
Már az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK