Szabó Anna
.
Hozzávalók
- 5 banán
- 850 g konzerv ananász
- 25 g kókuszreszelék
- 1-2 citrom
- 320 g cukor
Elkészítés
Karikázd fel a banánt, szeleteld fel az ananászt, majd tedd egy edénybe (az ananász szirupjával együtt). Add hozzá a cukrot, facsard bele a citromok levét ízlés szerint, és alaposan keverd össze. Folyamatos kevergetés mellett forrald fel, majd vedd lejjebb a lángot, és főzd további 10 percig. A végén turmixold össze az egészet, hogy egy sima masszát kapj, majd párold addig, amíg be nem sűrűsödik. Tedd a lekvárt sterilizált üvegekbe, és tárold a hűtőben maximum 1 hónapig.
OLVASS TOVÁBB!
Új korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Mexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
GASZTROBienvenidos a México - Avagy a legfantasztikusabb mexikói ételek
Mexikó kulináris világa igen híres tradicionális ételeiről. A mexikói ételek egyszerűek és egyben nagyszerűek is! Mi jut egyből esz...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK