Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

8 élelmiszer, amit soha ne tegyél be a mikróba!

Szerző:
Szabó Anna
Nem számít, milyen ízletesek és egészségesek a frissen készült ételek, azonnal elveszítik kedvező egészségügyi hatásukat és még ételmérgezést is okozhatnak, ha újra megmelegíted őket a mikróban. Most megmutatjuk azokat az ételeket, amiket inkább frissen főzve érdemes elfogyasztani.

Spenót

Sokan, akik egészségesen táplálkoznak, szeretik a spenótot, mert sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. De, mint a zeller, a spenót is tele van nitráttal, ami a melegítés után nitritté és nitrozaminná alakul. Turmixold a spenótot, vagy tedd szendvicsbe, salátába, és élvezd annak maximális előnyeit, anélkül, hogy kárt okozna.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL