,
Rengeteg tipp létezik az ízletes, kellően érett avokádó kiválasztására. Tépd le a szárát, és ha könnyedén lejön, valamint zöld színű alatta a gyümölcs, akkor az avokádó fogyasztásra kész, érett. Ha viszont barna színt látsz, az avokádó túlérett, és ha felvágnád, valószínűleg barnás foltokat találnál benne. Ha pedig nem tudod letépni a szárat, akkor a gyümölcs még nem érett meg kellőképpen.
OLVASS TOVÁBB!
Villámgyors torták - Sütés nélkül!
Vágysz egy kis finomságra? Váratlanul bejelentette egy kedves barátod, hogy meglátogat, és szeretnéd meglepni? Próbáld ki következő re...
GASZTRO5 rendkívül egyszerű desszert bögrében - Néhány perc alatt kész!
Nem csak azért jó bögrében sütni, mert nem tudsz felfalni egy tepsi süteményt egy ültő helyedben, hanem azért is, mert a tálalása is ...
GASZTRO4 mennyei desszert cukor és liszt nélkül - Büntetlenül eheted!
Kevés ember van, aki ne szeretné az édességet, ám a felesleges kilóknak köszönhetően sokakban bűntudatot kelt egy-egy finomság jóíz...
5 egyszerű és gyors mennyei édesség - Liszt nélkül készül
Néha legyőzhetetlen vágyat érzünk, hogy behabzsolhassunk valami finomságot, de felmerül a kérdés: mi lesz a vonalainkkal? Most azonban o...
GASZTROFehérjében gazdag receptek – tényleg jók a tojás alapú termékek?
A cukortól és zsírtól mentes túrót, tejfölt, vajkrémet, és tejet helyettesítő termékek remek lehetőséget kínálnak mindenkinek, ak...
GASZTRO10 felbecsülhetetlen értékű főző trükk, amit csak kevesen ismernek - Könnyítsd meg a dolgodat!
Összegyűjtöttünk néhány ételkészítéssel, takarítással és szervezéssel kapcsolatos konyhai trükköt, amiknek egészen biztosan nagy...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK