Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

8 trükk, amivel ellenőrizheted az élelmiszereket, mielőtt elfogyasztod

Szerző:
Szabó Anna
A rossz minőségű ételek nem csupán rossz ízűek, hanem egészségügyi problémákat is okozhatnak, ezért is rendkívül fontos, hogy megválogassuk, mit eszünk. Az alábbi cikkben hoztunk néhány praktikus tanácsot, amik segítségével ellenőrizheted az étel minőségét.

,

5. Fejjel rendelkező garnélát vásárolj

Amikor friss garnélát veszel, azok közül válassz, amiknek még megvan a feje, ellenkező esetben fennáll az esélye, hogy kiolvasztott példányokkal van dolgod. A garnélákat általában fej nélkül szállítják, ugyanis a benne lévő zsír sokat ronthat az állagán, ha sokáig lefagyasztva tartják. A friss áru másik jellemző tulajdonsága a kellemes óceánillat, illetve a kemény lábak és szemek.

gasztro gasztronómia konyha konyhafortélyok élelmiszer élelem étel recept főzés sütés
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL