,
Amikor friss garnélát veszel, azok közül válassz, amiknek még megvan a feje, ellenkező esetben fennáll az esélye, hogy kiolvasztott példányokkal van dolgod. A garnélákat általában fej nélkül szállítják, ugyanis a benne lévő zsír sokat ronthat az állagán, ha sokáig lefagyasztva tartják. A friss áru másik jellemző tulajdonsága a kellemes óceánillat, illetve a kemény lábak és szemek.
OLVASS TOVÁBB!
5 felbecsülhetetlen értékű konyhai trükk, ami jelentősen megkönnyíti a dolgodat
A sütést-főzést, a konyhai teendőket jobb minél hamarabb letudni, nemde? Ehhez hoztunk most 10 olyan konyhai trükköt, melyre talán nem i...
GASZTROVillámgyors torták - Sütés nélkül!
Vágysz egy kis finomságra? Váratlanul bejelentette egy kedves barátod, hogy meglátogat, és szeretnéd meglepni? Próbáld ki következő re...
GASZTRO5 rendkívül egyszerű desszert bögrében - Néhány perc alatt kész!
Nem csak azért jó bögrében sütni, mert nem tudsz felfalni egy tepsi süteményt egy ültő helyedben, hanem azért is, mert a tálalása is ...
4 mennyei desszert cukor és liszt nélkül - Büntetlenül eheted!
Kevés ember van, aki ne szeretné az édességet, ám a felesleges kilóknak köszönhetően sokakban bűntudatot kelt egy-egy finomság jóíz...
GASZTRO5 egyszerű és gyors mennyei édesség - Liszt nélkül készül
Néha legyőzhetetlen vágyat érzünk, hogy behabzsolhassunk valami finomságot, de felmerül a kérdés: mi lesz a vonalainkkal? Most azonban o...
GASZTROFehérjében gazdag receptek – tényleg jók a tojás alapú termékek?
A cukortól és zsírtól mentes túrót, tejfölt, vajkrémet, és tejet helyettesítő termékek remek lehetőséget kínálnak mindenkinek, ak...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK