,
A gyatra minőségű vajat gyakran különféle anyagokkal próbálják feljavítani, ezért nagyon fontos, hogy a minőségi terméket meg tudd különböztetni az utánzatoktól. Örök érvényű szabály, hogy az eredeti, tehéntejből készült vaj drágább, mint az, amelyikben csak nyomokban van tej. Az igazi vajnak semleges színe van, könnyen kenhető, és ellentétben a növényi olajokkal dúsított változatokkal, olvadás közben nem lesz pettyezett a felszíne. Az olajos vajhamisítványok egyébként gyorsabban is olvadnak a minőségi termékeknél.
OLVASS TOVÁBB!
5 felbecsülhetetlen értékű konyhai trükk, ami jelentősen megkönnyíti a dolgodat
A sütést-főzést, a konyhai teendőket jobb minél hamarabb letudni, nemde? Ehhez hoztunk most 10 olyan konyhai trükköt, melyre talán nem i...
GASZTROVillámgyors torták - Sütés nélkül!
Vágysz egy kis finomságra? Váratlanul bejelentette egy kedves barátod, hogy meglátogat, és szeretnéd meglepni? Próbáld ki következő re...
GASZTRO5 rendkívül egyszerű desszert bögrében - Néhány perc alatt kész!
Nem csak azért jó bögrében sütni, mert nem tudsz felfalni egy tepsi süteményt egy ültő helyedben, hanem azért is, mert a tálalása is ...
4 mennyei desszert cukor és liszt nélkül - Büntetlenül eheted!
Kevés ember van, aki ne szeretné az édességet, ám a felesleges kilóknak köszönhetően sokakban bűntudatot kelt egy-egy finomság jóíz...
GASZTRO5 egyszerű és gyors mennyei édesség - Liszt nélkül készül
Néha legyőzhetetlen vágyat érzünk, hogy behabzsolhassunk valami finomságot, de felmerül a kérdés: mi lesz a vonalainkkal? Most azonban o...
GASZTROFehérjében gazdag receptek – tényleg jók a tojás alapú termékek?
A cukortól és zsírtól mentes túrót, tejfölt, vajkrémet, és tejet helyettesítő termékek remek lehetőséget kínálnak mindenkinek, ak...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK