Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

A fokhagyma varázsa

Szerző:
Szabó Anna
Karakán íze minden ételt feldob, így nem csoda, hogy rajongóinak tábora egyre csak nő. Íme egy kis ízelítő receptek formájában!


A mediterrán konyha jellegzetes alkotóeleme, alapvető fűszere a fokhagyma, melynek hatása többszörös: hígítja a vért, csökkenti a koleszterinszintet, és hatékony eszköz az artériás magas vérnyomás ellen. Antioxidáns hatásainak köszönhetően a fokhagyma fontos szerepet játszik az öregedés és a daganatos betegségek megelőzésében.

 

Fokhagymahab petrezselyemkrémmel »
Fokhagymakrémleves »
Bundában párolt fokhagymafejek »
Bárányborda görögösen »
Fokhagymás csirkeragu »


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL