Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

A legfinomabb indiai ételek szerintünk

Szerző:
Szabó Anna
Indiának megvan a maga jellegzetes főzési szokása. A menük összeállításában érvényesül egy fontos dolog: olyan ételeket tálalnak egymás mellé, amelyek ízesítésükben, aromájukban tekintve egymás ellentétei, így adnak különleges ízélményt mindenki számára! Üljünk fel képzeletbeli repülőszőnyegünkre és meg se álljunk a csodás India gasztro világáig!

 

{KEPGALERIA}

 

 

Gyümölcsös lassi

Mangó lassi hozzávalók:

• 50 dkg joghurt
• 2 dl víz
• 3 ek porcukor
• 1/2 zöldcitrom leve
• 1/2 érett mangó
• jégkocka (elhagyható)

Málna lassi hozzávalók:

• 50 dkg joghurt
• 1 dl tej
• 2 ek porcukor
• 1 csésze málna
• citromfű
• jégkocka (elhagyható)

Zöldcitrom lassi hozzávalók:

• 5 dl kefír
• 1 dl víz
• 3 ek porcukor
• 1 zöldcitrom leve
• 1/2 zöldcitrom reszelt héja
• mentalevelek
• jégkocka (elhagyható)

Elkészítés:

A hozzávalókat mixerrel pürésítjük, ízlés szerint dekorálhatjuk zöldfűszerekkel, gyümölccsel

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL