Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

A legfinomabb nyári levesek - szerintünk

Szerző:
Szabó Anna
Ha nagy a forróság, igazán üdítően hat egy finom, hűs leves, nem beszélve arról, hogy a kánikulában nem feltétlenül szeretünk órák hosszat a konyhában tüsténkedni. A következő összeállításban néhány igazán ízletes, könnyű nyári leves receptjét olvashatod.

 

{KEPGALERIA}

 

Banánleves

Hozzávalók


4 banán
6 pohár almalé
3 evőkanál citromlé
negyed pohár cukor
másfél evőkanál kukoricaliszt
2,5 pohár tejföl
fahéj


Elkészítés


Turmixold össze a banánt a citromlével, majd egy fazékban az almalé felével forrald jól össze, ezután édesítsd cukorral és tedd félre. A maradék almalevet keverd el alaposan a kukoricaliszttel és add hozzá a leveshez. Hagyd, hogy két percig finoman gyöngyözzön - de ne forrjon –, majd miután levetted a tűzről, hagyd, hogy kihűljön és mehet is a hűtőbe. A tejfölben keverj el egy kevés fahéjat, majd add hozzá a már jól kihűlt leveshez.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL