{KEPGALERIA}
Hozzávalók
4 banán
6 pohár almalé
3 evőkanál citromlé
negyed pohár cukor
másfél evőkanál kukoricaliszt
2,5 pohár tejföl
fahéj
Elkészítés
Turmixold össze a banánt a citromlével, majd egy fazékban az almalé felével forrald jól össze, ezután édesítsd cukorral és tedd félre. A maradék almalevet keverd el alaposan a kukoricaliszttel és add hozzá a leveshez. Hagyd, hogy két percig finoman gyöngyözzön - de ne forrjon –, majd miután levetted a tűzről, hagyd, hogy kihűljön és mehet is a hűtőbe. A tejfölben keverj el egy kevés fahéjat, majd add hozzá a már jól kihűlt leveshez.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK