{KEPGALERIA}
Hozzávalók
40 dkg tagliatelle/szélesmetélt tészta
30 dkg paradicsom
30 dkg mozzarella sajt
30 dkg sonka
2 evőkanál paradicsompüré
10 dkg reszelt parmezán
só
néhány gerezd fokhagyma
extraszűz olívaolaj
bazsalikom
Elkészítés
Főzd ki a tésztát sós vízben, közben a sonkát és a paradicsomot vágd kockákra. Forrósítsd fel az olajat, add hozzá a fokhagymát és a sonkát, majd egy kis pirítás után a paradicsomkockákat, a paradicsompürét, a bazsalikomot és a sót. Párold egy jó negyedórán át, míg mártás jelleget nem kap. Ha kész, keverd össze a kifőtt tésztával, tetejére szórj mozzarella kockákat és reszelt parmezánt. Ha gondolod, told be az egészet az előmelegített sütőbe egy 15 percre, de nem muszáj.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK