{KEPGALERIA}
Hozzávalók
A mártáshoz:
50 dkg darált hús
2 evőkanál sűrített paradicsom
2 evőkanál olaj
3 dl paradicsomlé
1 dl tej
fűszerek: rozmaring, kakukkfű, oregano, bazsalikom
só, bors
pici cukor
25-25 dkg sajt
A tésztához:
50 dkg liszt
2 tojás
só
víz
Elkészítés
Gyúrd össze a tésztát, felezd meg és nyújtsd ki egyenként a tepsi nagyságának megfelelően. Párold meg a darált húst, add hozzá a paradicsomokat, a fűszereket és a tejet. Lassú tűzön főzd addig, amíg a hús meg nem puhul a szószban. Kapcsold be a sütőt és olajozz ki vékonyan egy tűzálló tálat. Béleld ki szépen az első tésztalappal, tegyél rá a mártásból, majd reszelt sajt következik. Most megint egy tésztaréteg, majd paradicsommártás és újra a sajt. Borítsd be a tetejét alufóliával és mehet is az előmelegített sütőbe nagyjából 30 percre.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK