Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

A legfinomabb olaszos tésztavacsorák

Szerző:
Szabó Anna
Ki ne ismerné legalább névről az olyan fogásokat, mint a tortellini, a tagliatelle? De az ezerarcú spagettit és a lasagnet már biztosan. A jó hír, hogy ezek otthon, bárki által elkészíthető étkek, és garantáltan sikert aratnak családunk, szeretteink, barátaink körében.

 

{KEPGALERIA}

 

Garnélarákos spagetti


Hozzávalók


50 dkg spagetti
30 dkg tisztított garnélarák
2,5 dl főzőtejszín
1 fej hagyma
2 csipet sáfrány
só, bors
pici liszt és olívaolaj

Elkészítés


Tedd fel a tésztát főni, közben aprítsd fel a hagymát és fonnyaszd meg egy kevés olívaolajon. Jöhet rá a garnélarák, majd a sáfrány és a tejszín, illetve egy kevés liszt, hogy besűrűsödjön a mártás. Ha kész a tészta, szűrd le, forgasd össze a szósszal, és azonnal tálald.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL