{KEPGALERIA}
Négercsók
Hozzávalók
A habhoz:
7 dl tej
40 dkg cukor
2 kis csomag zselatin
12 evőkanál víz
4 csomag tejszínhabpor
A mázhoz:
10 dkg tortabevonó csoki
A talpához:
ostyalap
Elkészítés
Forrald fel a tejet a cukorral, majd hagyd kihűlni. A zselatint oldd fel a vízben és add a cukros tejhez. Miután teljesen kihűlt, jöhet hozzá a tejszínhabpor és verd fel habbá az egészet. Az ostyalapból vágj ki karikákat, erre helyezz egy adag habot, majd vond be csokival. Ha kész, mehet a hűtőbe dermedni.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK