{KEPGALERIA}
Meggyes bonbon
Hozzávalók
20-20 dkg darált dió, porcukor és reszelt étcsokoládé
1 evőkanál lekvár
2 evőkanál rum vagy rumaroma
1 tojásfehérje
cukor
rumba (aromába) áztatott meggy
díszítéshez: tortabevonó csoki, apró cukordíszek
Elkészítés
Dolgozd össze jó alaposan a hozzávalókat és vizes kézzel formálj a masszából dió nagyságú golyókat. Tegyél mindegyik közepébe egy szem rumos meggyet, majd pálcikára tűzve merítsd az olvasztott csokiba, esetleg hempergesd meg őket dekorcukorban is. Helyezd őket mignonpapírba és 1-2 napig hagyd a hűtőben dermedni.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK