Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Almás finomságok - Ahogy megszoktuk, és ahogy talán még nem

Szerző:
Szabó Anna
Talán nincs is olyan, aki ne szeretné az alma valamelyik fajtáját. Azonban meg merjük kockáztatni, hogy az összeállításunkban szereplő finomságoknak sem tudsz majd ellenállni, akár az almafánkot, akár a túrós almatortát, akár a vaníliás-karamellás változatot vagy éppen az almateát kóstolnád meg.

 

{KEPGALERIA}

 

 

Almafánk

Hozzávalók

fél kg reszelt alma
negyed kg liszt
1 tojás
1 csomag sütőpor
fahéjas porcukor

Elkészítés

Mindössze annyi a teendőd, hogy összedolgozod a hozzávalókat, egy kanál segítségével kiszaggatod és forró olajban kisütöd. Ha szép aranybarna, szedd ki és fahéjas porcukorral meghintve tálald.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL