Hozzávalók:
3 közepes nagyságú alma
1 bögre zabliszt
1 teáskanál sütőpor
1 sovány joghurt
1/3 bögre kókuszzsír/olaj
2 tojás
fahéj
édesítő
vanília aroma
csipetnyi só
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Készítsünk elő egy kb. 9x9-es méretű tepsit.
Egy közepes edényben a felkockázott almát keverjük össze a fahéjjal és ízlés szerinti édesítővel.
Egy tálban keverjük össze a (zab)lisztet, a sütőport és a sót.
Egy másik tálban kézimixer segítségével az édesítőt, a kókuszzsírt/olajat, joghurtot és a vaníliát keverjük simára, majd adjuk hozzá a tojást és azt is keverjük hozzá. Adjuk hozzá a száraz hozzávalókat és keverjük simára.
A tészta felét öntsük a tepsibe, majd szórjuk rá a felkockázott, fahéjas almát, majd fedjük be a maradék tésztával.
Süssük kb. egy órán át, illetve tűpróbáig.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK