Hozzávalók:
2 evőkanál olívaolaj
30dkg felbőrözött, kicsontozott csirkemell, csíkokra vágva
1 nagy fej vöröshagyma, felaprítva
2 gerezd fokhagyma, apróra vágva
2 sárgarépa, felaprítva
1 piros húsú paprika, feldarabolva
1 kiskanál szárított kakukkfű
1l csirkealaplé
25dkg durum spagettitészta (5cm-es darabokra tördelve)
Elkészítése:
1. Egy nagy lábasban, erős tűzön forrósítsd föl az olajat. Kavargatva pirítsd meg benne a húst. Szedőkanállal rakd át egy tálba.
2. Ugyanebben a tálban pirítsd meg a vöröshagymát. Add hozzá a fokhagymát, a sárgarépát, a paprikát meg a kakukkfüvet, és 3 percen át kavargatva pirítsd a zöldségeket.
3. Öntsd rájuk az alaplét, 1 csésze vizet, a húst a tálban összegyúlt szafttal együtt, és forrald föl az egészet.
4. Ha már forr, add hozzá a tésztát, és főzd félpuhára.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK