480g darabokra tépett, főtt csirkehús
320g apróra tépett, kínai kel
4 újhagyma, vékonyra szeletelve
Egynegyed csésze apróra vágott, friss bazsalikom
1 teáskanál fokhagymakrém
60ml mogyoróolaj
60ml citromlé
2 teáskanál halszósz
1 teáskanál cukor
1. A csirkehúst, a kínai kelt, a hagymát és a bazsalikomot tegyed egy nagyobb tálba.
2. Keverd össze a fokhagymát, az olajat, a halszószt és a cukrot egy csavaros tetejű befőttes üvegben. Jól rázd össze.
3. Az öntettel locsold meg a salátát, és jól rázd össze.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK