Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Csirkés-bazsalikomos káposztasaláta

Szerző:
Szabó Anna
Könnyed vacsoraajánlatunk kicsiknek és nagyoknak egyaránt kedvére lesz!

 

Hozzávalók:

480g darabokra tépett, főtt csirkehús
320g apróra tépett, kínai kel
4 újhagyma, vékonyra szeletelve
Egynegyed csésze apróra vágott, friss bazsalikom
1 teáskanál fokhagymakrém
60ml mogyoróolaj
60ml citromlé
2 teáskanál halszósz
1 teáskanál cukor

Elkészítése:

1. A csirkehúst, a kínai kelt, a hagymát és a bazsalikomot tegyed egy nagyobb tálba.

2. Keverd össze a fokhagymát, az olajat, a halszószt és a cukrot egy csavaros tetejű befőttes üvegben. Jól rázd össze.

3. Az öntettel locsold meg a salátát, és jól rázd össze.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL