Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Csokoládés ostyaszeleteket teszteltünk

Szerző:
Szabó Anna
Időnként jól esik egy kis pihenés és társként valamilyen édesség, mint például az ostyaszelet. Egyszerű finomság, amit bárhol, bármikor előkaphatunk és minden gond nélkül elfogyaszthatunk. Persze ennek feltétele a megfelelő csomagolás, állag és nem utolsó sorban a harmonikus íz. Három márka termékeit teszteltük.

 

{KEPGALERIA}

 

Török- és földimogyorós

100 g /545 Kcal
Tejcsokoládé tartalom: 27%
Csomagolás: mint az első, könnyen nyílik, és nem szakad.
Ostya: puha és silány, túl száraz, ami szanaszét törik, morzsálódó, a szánkban is apró darabokra esik.
Csokoládé: szilárd, nem olvadó csokoládé.
Összhatás: érezni a mogyorót, finom lenne, de az ostya elrontja mindezt.
Ár – érték arány: Borzalmas, nem ezt vártuk.

Összességében a három termékről

Ennyi pénzért ennyit kaphatunk, egy kicsit szárazak, így ezekhez dukál innivaló. A csoki lehetne jobb, az ostya pedig, a mogyorós kivételével, finom. A kibontás szerencsére gondmentes.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL