Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Desszert- és kávépillanatok húsvétra

Szerző:
Szabó Anna
A négynapos húsvéti hétvége jó alkalmat biztosít arra, hogy kicsit hátradőljünk, és egy kávé és egy könnyű desszert társaságában élvezzük a pihenést. Akár együtt vagyunk a családdal, akár szűk körben tartjuk a húsvétot, egy kis kényeztetés még kellemesebbé teszi az ünnepet. Nem is beszélve arról, hogy a locsolók is jobban örülnek egy-egy egyedi finomságnak a szokásos csokitojás helyett.

 

A Nespresso szakértői által összeállított receptek lehetőséget nyújtanak arra, hogy a nap bármely szakában kompromisszumok nélkül élvezhessük a tökéletes kávéélményt, hiszen a tavaszi receptek között egyaránt megtalálhatóak a ''hagyományos'' és a koffeinmentes Grand Cru kávéőrlemények felhasználásával készült kávé-desszert párosítások is.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Vivalto Lungo Decaffeinato vaníliás gyümölcssalátával


Ez az élénk színű desszert igazi élmény az ízlelőbimbóknak édes, gyümölcsös aromákkal, amelyek tökéletes kombinációt alkotnak a Nespresso Vivalto Lungo Decaffeinato Grand Cru őrleménnyel.


Hozzávalók


Kávé:
2 Nespresso Vivalto Lungo Decaffeinato Grand Cru kávékapszula

Gyümölcssaláta:
szezonális gyümölcsök
vanília rúd
80 g cukor
lime
víz

Elkészítés


Hámozd meg és vágd fel a gyümölcsöket. Helyezd az összes gyümölcsöt egy nagy edénybe, majd keverd össze.

Forralj 200 ml vizet, add hozzá a cukrot, kapard ki a vanília rúd magjait, tedd a szirupba, majd forrald 8 percig. Add hozzá a lime levét, majd öntd a meleg szirupot a gyümölcsökre. Vivalto Lungo Decaffeinato Grand Cru kávéval szolgáld fel.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL