Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Egyszerű babos recept szalonnával és tejszínnel

Szerző:
Szabó Anna
Azért szeretjük ezt a receptet, mert akármilyen fáradtak is vagyunk, folyamatosan tartja bennünket a lelket "a negyed óra alatt meleg étel" tudat.

Hozzávalók:

- 1-2 csík bacon, apróra vágva
- 1 doboz fekete szójababkonzerv, vagy előre megfőzött szójabab
- 1/2 teáskanál fokhagymapor
- só, fűszersó, bors
- 2 teáskanál tejszín


Elkészítés:

1. A serpenyőben süsd ki ropogósra a bacon-kockákat.

2. Add hozzá óvatosan a lecsöpögtetett babot. Vigyázz, még így is spriccelhet!

3. Kevergetés közben kicsit nyomkodd meg a babszemeket.

4. Fűszerezd, és melegítsd addig, amig nagyokat nem pöfög.

5. Add hzzá a tejszínt, és már kész is.


Nehézségi fok:

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL