Valahogy a pasik még mindig kevésbé tudják értékelni február 14-ét, mint a nők többsége. De hát ettől azok, akik. Mert míg mi elvárunk egy csipetnyivel több figyelmet ezen a napon – és nem feltétlenül szirupos ünneplésre gondolunk – addig ők szívük szerint elfelejtenék az egészet. Vedd elő a rafináltabbik éned, és készíts neki ínycsiklandó fogásokat receptjeinkkel! Hisz, ha mangó és füge nem, de csoki, mustár biztos van a kamrádban...
Mangó
Banános és mangós borzastészta
Mustár
Batyuban sült mustáros makréla
Füge
Csirke friss fügével és fahéjjal
Méz
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK